Over Ons

Het hart is het centrum in het menselijk lichaam. Door te luisteren naar wat je hart je ingeeft sta je altijd in je kracht. Daar liggen je talenten en vind je rust. Als je werkt vanuit je hart dan geef je energie en krijg je energie, je voelt je gelukkig en je komt in contact met mensen die op jouw golflengte zitten.

In onzekere tijden, waarin inkomens wegvallen en stress toeneemt, is het belangrijk om de rust in jezelf te vinden. ‘Werksaamheden met een gesloten beurs’ helpt je hierbij. Je vindt een collectief met gelijkgestemden die zich vanuit hun hart verbinden door hun talenten in te zetten voor de gemeenschap. Hierdoor vind je steun en ben je, met jouw unieke talenten, een bron van inspiratie voor anderen.

Er is een sterke band tussen het hartchakra en de elf andere chakra’s in de menselijke aura. ‘Werksaamheden met een gesloten beurs’ is daarom opgebouwd uit twaalf deelgebieden. Deze staan allemaal in verbinding met het hart en omsluiten alle gebieden waar een gemeenschap op draait.

Iedere regio heeft drie tot vijf beheerders. Ook de deelgebieden hebben beheerders. De beheerders onderhouden contact met de leden, organiseren bijeenkomsten, denken mee in hoe iedereen een positieve bijdrage kan leveren en zijn natuurlijk onze vraagbaak.

Beheerders zijn verenigd in een beheerdersgroep. Hierin delen ze ervaringen, sparren ze en vinden ze ruggenspraak.

Beheerders zijn echte netwerkers die mensen graag met elkaar verbinden. Ze zijn goede organisatoren en vervullen met liefde een spilfunctie. Zijn deze kenmerken jou op het lijf geschreven? Meld je dan aan als beheerder in jouw regio of in een van de deelgebieden.